Sådan får du noget ud af dit besøg i Givskud Zoo

Skal du planlægge et par hyggelige dage med børnene? Når der er tid til at kunne slappe af med børnene, så skal der som regel også gerne ske noget sjovt. Oplevelser er noget af det bedste, da man kan tænke tilbage på en god dag. Det kan nogle gange være svært at finde ud af hvad man skal, da der findes så mange muligheder. Man kan f.eks. tage i Lalandia, Givskud Zoo eller i Legoland. Det er blevet meget populært at tage et par dage det samme sted, så man kan opleve noget forskelligt. Det er muligt at overnatte på Munkedalgårds Bed & Breakfast og kun have få kilometer til de forskellige oplevelsesmuligheder.

Hvad du kan opleve:

Givskud har hver dag mange besøgende, da både børn og voksne syntes at det er sjovt og se på forskellige dyr. Man kan få mange timer til at gå i dyreparken, da der er mange dyr at opleve. Alt lige fra små dyr til store og flotte løver. Hvis man har små børn med, bliver de typisk hurtigt trætte. For at få så meget ud af det som muligt er det en god ide, at leje et værelse i nærheden. På denne måde skal man ikke stresse og kan nøjes med at køre et par få kilometer til sovestedet. Udover at se på flotte dyr i Givskud Zoo kan man bestille noget mad i en af boderne samt lade børnene hygge sig på legepladsen.

Selvom man har besøgt Givskud Zoo en enkel gang, så kommer de fleste igen fordi der er så meget at opleve. Der er mange fordele i at overnatte et sted tæt på Givskud Zoo, da man bl.a. har mulighed for at kunne komme med om bagi og f.eks. se hvordan dyrene bliver fodret. Disse arrangementer ligger typisk om morgenen, så man skal være der tidligt for at komme med på disse oplevelser. Det er også muligt med en overnatning i Giveskud Zoos savanne, hvor man sover i en af teltlejrene og oplever dyrene når de vågner.

Overnat i nærheden:

Munkedalgårds Bed & Breakfast ligger omkring 15 minutters kørsel fra Givskud Zoo. Der er flotte værelser man kan leje til fornuftige penge. For at få en god nattesøvn skal man kunne ligge i en god og komfortabel seng. Der er god plads på værelserne og personalet har tænkt meget over indretningen, da man føler sig hjemme i det øjeblik man træder ind på værelset. Der bliver serveret lækker mad, så når familien kommer til stedet efter en lang dag i Givskud Zoo kan de slappe af i rolige omgivelser med et ordentligt måltid. Munkedalgårds Bed & Breakfast tager højde for småbørn, så der er gode faciliteter for dem. Der er bl.a. en legeplads samt redskaber til at de kan tegne, imens forældrene nyder et glas vin nede i restauranten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *