Prøv cafeen i Musikkens Hus

Dem, som kender det, ved at Musikkens Hus er et fantastisk sted at finde din musikalske oplevelse. Eller det behøver måske ikke engang at være en musikask oplevelse, da der også finder en masse foredrag tilstede her.

Men uanset hvilken du går og tænker på at tage til, så kan det altid være en fornuftig ide at prøve deres lækre cafe. Kirsebærtærten kunne være en mulighed. Det er en snacks, som du også kan dele med andre. Hvis ud bliver vild med smagen, så kan du også dyrke dem selv!

Kirsebær som den perfekte frokost snack

Kirsebær er jo blot et dejligt bær. Et lille, uskyldigt, mørkerødt bær. Hvis man er så heldig at få fingre i et af de gode, finder man også et af de saftigste frugter der findes på vores klode. Derfor går de godt til en varm sommerdag, med en kold drink endda også. Præcis derfor kirsebærret er den perfekte frugt og snack til hvis du skal ind og opleve enten noget musikalsk eller gøre dig selv lidt klogere i for eksempel Musikkens Hus.

Men generelt set, alle former for aktiviteter, der kræver snacks til. Det der også gør bær så fantastiske gode til at dele, er at man selv kan dyrke disse bær. Hvis man så gør det, så skal de jo spises på et tidspunkt, så derfor har du bedre grund til at dele dem med nogle. Plus kirsebær kommer i mange forskellige variationer. Så køb Sunburst Kirsebær, Lapins kirsebær, Dønnisens Gule, Hedelfinger eller hvad, der nu frister.

Skal Musikkens Hus være dit næste yndlingsmusik sted?

Til dem som ikke ved det, så ligger Musikkens Hus i Aalborg. I Musikkens Hus finder du først og fremmest en masse fremragende musikoplevelser. Tænk på det som et Vega på den anden side af Danmark. Alle de store kunstnere kommer der tit. Og eftersom det er et musikhus, så kører der hele tiden oplevelser.

Du skal ikke vente til sommeren, for at der er varmt nok, til at man kan være der. Huset kører hele året rundt. Plus man skal heller ikke vente på en eller anden festival, du kan hele tiden smutte ind på deres hjemmeside og se, hvilke musikevents de holder i den næste måned. På denne måde fungerer det meget mere som for eksempel en biograf eller et teater.

Og ligesom et teater, så har du måske lagt mærke til, at man næsten skal have et eller andet og guffe på, mens man ser oplevelsen. Ellers mangler der bare noget! Her kommer kirsebær så ind som den perfekte løsning. Du kan nemt tage en lille kasse med. Så kan du dele ud til vennerne og du kan spare de snackpenge. Bare gør huset en tjeneste og køb en drink fra dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *