Polterabend sjov for alle med mange aktiviteter i SuperEvents Eventcenter

Polterabender kan være svære at planlægge, men hos SuperEvent gør vi det nemt for dig. Kom ud til os i Rødovre og brug dagen på en masse sjov, spas, skæg og løjer. Vi har mange forskellige aktiviter at vælge mellem, så vi har både noget for de aktive og dem der vil bruge hjernen mere end musklerne. Prøv blandt andet et Escaperoom til mega gode priser, med rabatter hvis du booker tidligt på dagen. I Rødovre har vi tre fantastiske temaer, der kræver kreativitet og gådeløsning, men samme tid er noget alle kan være med til. Vi har både uhyggelige rum og dem der er lidt lysere, så lige meget hvad du er til, kan du prøve et sjovt breakoutroom hos SuperEvent. Men i vores Eventcetner tilbyder vi også andre sjove ting, som Quizshow og Skydesimulator. Udford dine venner i hvem der sigter bedst i skydesimulatoren og få flest point ved vores laser gevær. Eller se hvem der er klogest i vores almenviden quiz, eller i musik quizzen. 

For de mere aktive polterabender tilbyder vi også raser sjove ting, som LokumsRæs! Sæt dig på en motorstyret lokum og se om du kan få flest point mod dine kammerater i hvem der kører hurtigst og bedst, uden at falde af. Det er sindsygt sjovt og mere udfordrende end man tror. Eller book dig ind på PromilleHockey, PromilleFodbold eller BumperFodbold. Her får du entet PromilleBriller på, hvor du skal prøve at spille Hockey eller Fodbold med en promille der gør det svært at følge helt med, men det er super sjovt og man løber rundt og scorer en masse mål. med bumper fodbold kommer man ind i vores store bumper bolde og skal prøve at spille fodbold eller løbe ind i hinanden. 

Book dit polterabend, firmafest eller fødselsdag hos SuperEvent og få en sjov dag hvor du sætter stemningen og vi sørger for underholdningen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *