Pift soveværelset op med House Doctor

Soveværelset er et af de rum, som vi tilbringer rigtig mange timer i – og derfor er det rart at få det piftet op i ny og næ. Der skal faktisk ikke meget til, før du får en oplevelse af, at det er et helt nyt soveværelse, du træder ind i. House Doctor er et af de brands, som du nemt kan investere i. For det første er det et klassisk og tidløst design. Du kan nemt sætte det sammen med ting, som du i forvejen har – eller gemme det væk for en stund, og tage det frem igen når du har lyst.

House Doctor har rigtig mange fine detaljer, men holder sig overvejende i den nordiske eller skandinaviske stil, og ofte med et strejf af boheme. Med House Doctor kan du nemt skabe en stemning af velvære og ro – og lad os være ærlige, det er hvad man har brug for i sit soveværelse. Det danske brand, gør det lige til for dig, at kombinerer minimalisme og hyggelige med din egen personlige stil. På den måde, kan du sørge for, at dit hjem bliver helt unikt og dit eget.

 

Hos t.i.n.g shop har vi et stort udvalg af fine ting fra House Doctor. Gå på oplevelse i vores online univers, og find nogle flotte nye nips, plaider, sengetøj eller andet, til at pifte dit soveværelse op med. Køb House Doctor hos t.i.n.g shop her.

 

House Doctors kreative tilgang til design

House Doctors kreative tilgang til materialer og form af møbler og boligtilbehør, gør det svært ikke at forelske sig i de flotte designs. Med møbler, som ofte har en unik form, kan du skabe en følelse af eksklusivitet og fine fornemmelser i dit soveværelse. Det er en suveræn måde at pifte soveværelset op på.

Tip: Mix naturfarver, rå materialer såsom træ, jern, messing og granit med bløde, smukke tæpper. På den måde, får du den nordiske minimalistiske stil. Vil du tilføre dit eget touch til indretningen, kan du hænge dine favoritmalerier- og plakater op på væggene i soveværelset. Fuldend også garderobeskabet med smukke styles fra Neo Noir.

Hos t.i.n.g tipper vi ofte om nyheder fra House Doctor, som kan gøre noget helt unikt for din indretning. Det sker på [t.i.n.g] blog. Du er også velkommen i vores showroom, vi er placeret centralt i Danmark – lige omkring Silkeborg. Vi tager imod dig med smil og glæde, og dine behov er i fokus. Sammen kan vi måske finde de helt rigtige ting, til at pifte dit soveværelse op. Vi råder dig gerne i styling, og vi medtager altid de ting, du har hjemme – som vi kun forestiller os, har en særlig plads i dit hjerte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *