Opret en gratis hjemmeside, og tjen penge

Der kan være mange grunde til, at man ønsker at have sin egen hjemmeside. Nogle vælger at bruge en hjemmeside som en blog, hvor de opdaterer om deres liv. Nogle bruger en hjemmeside til at have en webshop, hvor de sælger fx brugskunst. Der er også nogle, der har hjemmeside til deres fysiske butik.

Der kan være mange grunde til, at man ønsker en hjemmeside.

Lav din egen hjemmeside

Der er mange steder, hvor man kan oprette en hjemmeside. En del af stederne koster det noget at oprette en. Men man kan også lave en gratis hjemmeside. Hvis du står og skal lave en hjemmeside, så vælg at lave en gratis hjemmeside frem for at betale mange penge for det.

Nogle steder er det gratis at oprette en hjemmeside, men hvis man ønsker sit eget domæne, så koster det et lille beløb hver måned.

Med sit eget domæne, så ser ens hjemmeside mere professionel ud, så det kan godt betale sig at give den lille sum penge hver måned.

Når man opretter en hjemmeside, så er der mange forskellige skabeloner at vælge imellem. Man kan derfor vælge det design, som man bedst kan lide og dermed gøre ens hjemmeside personlig. Det er vigtigt, at ens hjemmeside virker oprigtig, troværdig og personlig, da det ellers kan skræmme folk væk. Jo mere man går op i designet af ens hjemmeside, jo mere virker det, som om man også har tjek på alle de andre ting.

Sådan tjener du penge på din hjemmeside

Der er mange måder, hvor man kan tjene penge via ens hjemmeside.

Hvis man har en blog, så kan man tjene penge via affiliate, hvor man tjener en procentdel af det salg, som kommer igennem ens blog. Det fungerer sådan, at man laver et indlæg, hvor man linker til en hjemmeside eller til et produkt. Hvis ens læsere køber noget via det link, så tjener man noget ved det køb. Nogle gange skal man have et lille banner ude i siden af ens blog, som fører direkte til den hjemmeside, som man har et samarbejde med.

Man kan også tjene penge, hvis man åbner en webshop, hvor man sælger ting. Der skal man dog have styr på en masse andre ting, hvis man vælger at åbne en webshop. Som eksempel skal man have styr på regler omkring skat og moms.

Nogle har også en hjemmeside, hvor de sælger en ydelse. Det kan fx være, at man er fotograf, hvor man tilbyder at tage billeder af folk og deres kæledyr.

Få dit eget domæne og E-mail

Lav en hjemmeside, og betal et lille beløb hver måned, hvor du dermed får dit eget domæne og en E-mail. Med sin egen E-mail, der hører til ens hjemmeside, så fremstår ens hjemmeside mere oprigtig og reel. Det gør, at folk får tillid til ens hjemmeside. Det har stor indflydelse for ens salg, at folk har tillid til ens hjemmeside.

Det kender vi fra os selv. Hvis vi ser en hjemmeside, der ikke virker troværdig, så vælger man at handle et andet sted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *