Nye størrelser hos Rex Sengetøj

Rex Sengetøj har lanceret en lang række nye størrelser og farver på deres eksklusive sengetøjskollektion af 100% bambus. Hver sengellined er lavet med helt naturlige bambusfibre, såsom 100 % certificeret bambus og rent naturligt uld. Kollektionen omfatter pudebetræk, dynebetræk, sengelinned, sengesæt, flade lagner og faconlagner. Hvis du leder efter nogle nye sengetøjsmuligheder til at nuancere dit hjem, vil Rex Sengetøjs nye 100 % bambus sengetøjskollektion være et hit uanset størrelsen på dit dynes. Det nye sengetøj fås i flere farver og størrelser, hvilket gør det nemt for enhver at finde det perfekte match til deres soveværelse.

Nye størrelser til blandt andet dobbeltdyner

Rex Sengetøj har netop nu lanceret sengetøj af 100% bambus til dyner i størrelserne 200×200, 200×220 og 240×220. Du kan altså nu få temperaturregulerende, antibakterielt og allergivenligt sengetøj til alle enkeltdyner og alle dobbeltdyner. Så uanset om du sover med en almindelig enkelt dyne, en enkelt dyne med ekstra længde eller. Om du sover med dobbeltdyner der er almindelige, ekstra længde eller kingsize dobbeltdyner. Dette er en del af deres ekspanderingsstrategi, og en del af visionen om at kunne tilbyde eksklusivt sengetøj uagtet din dynestørrelse. Rex Sengetøj ønsker nemlig at have et sengesæt klar til dig, i alle simple farver og sammensætninger, så du ikke er begrænset, men kan få alt sengetøj et sted ift. hvad du egentligt ønsker dig.
Alt bambus sengetøj er 100% allergivenligt og certificeret med OEKO-TEX standard 100 certifikatet. Dette tilkendegiver, at det testet negativ for mere end 300 forskellige stoffer, hvilket giver dig de bedste forudsætninger for en sund og tung søvn, uden at gå på kompromis med A-B eller C. Så ønsker du at sove både sundt tungt og godt, og har du en dobbeltdyne, så kan du nu med god samvittighed handle hos Rex Sengetøj uden at føle dig begrænset på nogle måder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *