Når du skal strikke og hækle

Når du skal strikke eller hækle, er det vigtig at have strikkepinde og hæklenåle, som er fremstillet i rare materialer, så de glider let under arbejdet. Ellers bliver det hurtigt hårdt for musklerne i hænderne og i armene. Man er ikke i tvivl, hvis man har prøvet at arbejde med nogle af dårlig kvalitet, man er gange enkel øm dagen efter. Strikkepinde og hæklenåle findes i alle størrelser. Den størrelse, du skal bruge, afhænger af, hvad du ønsker at fremstille. Til enhver opskrift er der som oftest anført en størrelse på de strikkepinde og hæklenåle, der skal anvendes.

En verden af strikkepinde

Strikkepinde fås i flere forskellige materialer. Det er en smagssag, hvad man bryder sig bedst om. Der er også forskel på, hvilken type garn man anvender. Desuden kommer det også an på, hvad man skal strikke. Strikker man strømper, er det nemmest at bruge strømpepinde. Strikker man for eksempel en hue, er det praktisk med en rundpind. Her kan du få et godt og bredt overblik over de forskellige strikkepinde, som man kan få: Se vores store udvalg af strikkepinde på kukuk.dk. Her er også andet godt strikketilbehør, der er rart at have, og som letter arbejdet for en, når man strikker.

Lækre hæklenåle

Som med strikkepinde, findes der ligeledes hæklenåle i forskellige materialer og størrelser. Igen handler det om, hvad man skal fremstille, samt hvilken type af garn man anvender. Hækler man for eksempel noget i bomuldsgarn, er det rart med en hæklenål, som er fremstillet i aluminium, da den hjælper den ellers hårde bomuldsgarn med at glide lettere, så man skåner sine hænder, mens man arbejder. Bomuldsgarn kan nemlig hurtigt blive hårdt at arbejde med. Desuden kan man få hæklenåle, der er designet på forskellige måder. Der er den klassiske lige nål, og så er der en, som er formet mere efter hånden således, at man holder mere ergonomisk korrekt.

Lækkert garn i god kvalitet

Når man enten strikker eller hækler er det rart at anvende garn i en god kvalitet. Det er en skøn følelse at arbejde med noget super lækkert garn. Det gør arbejdet sjovere. Kukuk.dk har desuden har desuden et stort udvalg inden for garn og tilbehør. Det kan for eksempel være et par lækre knapper, til den cardigan, som du er i gang med, eller som netop er færdiggjort.
Udover garn er der også en masse inspiration til håndarbejde at hente. Du kan også finde opskrifter, som er lige til at gå til. Er du til en verden af garn, garnrelateret håndarbejde og gør-det-selv løsninger, så er det med garanti en side, som du vil kunne lide, og vende tilbage til gang på gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *