Markedsføring i Esbjerg

Hvem skal man vælge til sin markedsføring i Esbjerg i en jungle af bureauer med fine hjemmesider. Alle kan mene, at gøre dig til millionær og lægge dig på plads nr. 1 i google?

Nu bestemmer vi jo desværre ikke over google, det gør de ikke engang selv længere dem fra stanford, der i 1998 oprettede google eller som det hed dengang backrun. Dog bør man kunne love side 1 resultater, ihvertfald i gennemsnit, hvis man ser på det samlede antal af søgetermer. God marketing lover ikke mere end det kan holde, og de kan backe deres arbejde op med gode udtalelser fra kunder. Der er ikke nogen fejl i deres egne tekster, og de har selv finde placeringer i google? (som ikke er en annonce). Så er du nok ved, at være på vej med, hvem der skal lave seo for dig i esbjerg. Gør dig gerne en ide om dit budget og indhent flere tilbud forskellige steder. Taler nogen af dem om bedre indhold på din hjemmeside, og prisen er fornuftig, så er du havnet det rigtige sted. 

Google ads tips og tricks

Mens du venter på din organiske vækst slår igennem, så kan du med fordel annoncere med google ads. Så kan du øjeblikkeligt komme i toppen af søgeresultaterne, for der placerer google dig, hvis du er en af dem der har det højeste bud. Det egner sig godt til dem som udbyder en specifik tjeneste, altså noget som ikke henvender sig til de fleste.

Lad dig ikke narre.

Har du et budget på mellem 3500,- og 15.000kr så er der ingen grund til, at betale et firma for at passe din google ads konto. For en del år siden lancerede google ads automatisk budgivning, det er nu blevet så godt, at din kampagne kan passe sig selv, desuden justerer det også selv automatisk efter konverteringen. Du byder altså automatisk på det der virker. Det er en minimal besparelse for de mindre budgetter, at have nogen til at passe det. Så lille at det ikke kan svare sig. 

Budget over 3500, så ringer du til google ads, og så får du en deres egne specialister til at sætte kampagnen op for dig. GRATIS!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *