Magisk escapegame i rødovre

Snart kommer magien til Rødovre og du kan blive en del af den, når vi åbner op for det helt vildt spændende, magiske og underholdende Magic School Escape Game hos SuperEvent. Lige nu har vi nemlig travlt med at skabe en magisk stemning i nogle af de tilstødende lokaler i vores eventcenter i Rødovre.
Vi opdaterer vores BreakoutGAME Magic School, så I kan besøge os i Rødovre og tage til optagelsesprøve på den magiske skole for dem der drømmer om at blive hekse og troldmænd. Det er en perfekt blanding af breakoutroom og breakoutgame, da spillet er bygget op som et escaperoom, men sammentidig er det et escapegame tilegnet alle. 
Ud over den magiske dekoration og stemning, har vi også arbejdet med selve spillet, således at vi kan tilpasse sværhedsgraden. Så holder du din børnefødselsdag hos os kan du prøve det, men det er skam også muligt at holde polterabend hos os og opleve spillet som udfordrende.
Spillet vil passe til 4-12 deltagere.
Hold øje med vores hjemmeside og Facebook side, hvor vi kommer med nyt så snart vi er ved at være på plads og kan åbne op for bookinger Magic School  – Har I hvad der skal til for at kunne kalde jer troldmænd og hekse? Vores Breakout Game Magic School kan give jer svaret. Prøv et af vores spændende spil og få en helt særlig oplevelse. Samme koncept som Escape Room hvor samarbejde, kommunikation, tidspres og ikke mindst sjove opgaver og gåder er i centrum. 

Konceptet “Escape Room” & “Breakout Room” stammer fra  et computerspil, hvor spilleren er fanget i et rum og må udforske omgivelserne, og løse opgaver og gåder for at komme ud.

I et “Live Escape Room” foregår handling og spillet i et fysisk rum med jer som deltagere. Her skal i være kreative, samarbejde og holde hovedet koldt for at løse udfordringen og slippe ud inden de 60 min. er gået.

Et sikkert hit til enhver lejlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *