Liste over ting du skal have i pusletasken

En pusletaske er vigtig for forældre, der har en baby på farten. Uanset om du er ude at handle, besøge familie og venner eller bare tage dit barn med på en gåtur, kan det gøre livet meget lettere at have alle de nødvendige ting i én praktisk taske. Her er vores liste over ting, du skal have med i din pusletaske.

  1. Du skal have mindst 4-6 engangsbleer med i din skiftetaske, så du ikke bliver overrasket, når du skal skifte din babys ble.
  2. Vådservietter – Hav nogle vådservietter i din skiftetaske, da de er meget praktiske, ikke kun til at skifte bleer, men også til at rydde op i det rod, der opstår i løbet af hele dagen
  3. Skiftemåtte – En skiftemåtte er vigtig, når du er ude med din baby. Den giver en sikker og ren overflade at lægge dit barn på, mens du skifter ble eller tøj. 
  4. Ekstra tøj – Pak altid et ekstra sæt tøj til dit barn, hvis der skulle ske uheld i løbet af dagen. 
  5. Blecreme – Hvis dit barn har udslæt, er det vigtigt at have blecreme ved hånden, hvis det skulle blusse op, mens du er væk hjemmefra.
  6. Mad. Sørg for at have noget at spise til den lille med på farten, her kan d dråber med mælkesyrebakterier også være gode at have i pusletasken. Pak også et par snacks som f.eks. riskager og frugt til dit barn, hvis det bliver sulten, mens I er ude. 
  7. Legetøj eller bøger – Det kan være nyttigt at have nogle distraktioner til dit barn, når du er ude, især hvis det keder sig let. 
  8. Førstehjælpskasse – Det er altid klogt at have en lille førstehjælpskasse med dig, hvis der skulle opstå en nødsituation. 
  9. Bleposer – Hav altid nogle bleposer ved hånden, da de ikke kun kan bruges til beskidte bleer, men også til at opbevare vådt tøj eller legetøj i løbet af dagen. 

Ved at pakke alle de vigtigste ting i din skiftetaske kan du sørg for at have alt det, du har brug for til dit barn, når du forlader huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *