Lån penge på farten

Har du nogensinde været i banken og bedt om en kredit? Kassekreditter på din NEM- eller lønkonto, er nemme nok. Men når der tale om et forbrugslån, så er det en anden sag.

Det kan tage dage, endda uger. Din kreditværdighed skal tjekkes, banken undersøger om du er registreret i RKI, og der skal laves risikovurderinger af bankens specialister. Og det tager tid. Intet under at de hurtige og nemme kviklån bliver mere og mere populære.

Der findes flere og flere långivere der tilbyder hurtige lånemuligheder. Med et kviklån kan du få penge i hånden mens du står i kø ved kassen i Bilka. Nogle långivere reklamerer med at det kun tager et minut at ansøge, og at du har pengene på kontoen på max 30 minutter.

Hvad præcis er et kviklån?

Långivernes definition på kviklån er et lån med en kort løbetid. De fleste kviklån er optimeret til at du betaler hele beløbet tilbage, på 30 dage. Kan du det, er det muligt at få en rigtig god handel. Du kan sagtens aftale længere afbetalingstider. Så er et kviklån stadig kvik, som i hurtigt, men billigt bliver det næppe.

Renterne på hurtige lån er typisk en hel del højere en med banklån. Til gengæld plejer der ikke være gebyrer med kviklån. Er det første gang du bliver kunde hos en kviklån långiver, så kan du maksimalt låne 6000,- kroner.

Alle lån bygger på gensidig tillid, men kviklån kræver mere tillid end banklån, da der hverken skal stilles sikkerhed eller dokumentation for kreditværdighed.

Du bliver stadig tjekket for evt- RKI registrering, men ellers er det nok hvis du har et CPR nummer og NemID.

Kviklån vs banklån

Hvilken type lån er bedst for dig, det kommer an på flere ting. Hvor meget, hvor længe, og hvorfor. Hvor meget, der findes allerede begrænsninger på plads.

Som første-gangs kunde må du kun låne op til 6000,- kroner. Anden gang kan det være 10.000,- så 15.000,- og så videre. Det er forskelligt fra långiver til långiver, hvor stor en sum du kan låne. Nogle tilbyder kviklån op til 50.000,- andre trækker grænsen ved 15.000,-

Lån penge i dag online eller find en oversigt over de forskellige udbydere og typer lån der findes i Danmark, hvis du stadig ønsker at undersøge alle mulighederne.

Hvor længe, det har meget stor betydning. Kviklån skal helst afbetales hurtigt. Renterne er højere end i banken. Er du længe om at betale dit lån tilbage, kan renterne tårne sig op, og det kan blive dyrt. Men der ingen gebyrer med kviklån, så hvis du kan afbetale på kort tid, kan et kviklån være en del billigere end et lån i banken.

Hvorfor du vil låne penge, har ingen betydning for vilkårene, eller for prisen. Det er et spørgsmål om sund fornuft. Kviklån udbydere er, i modsætning til banker, ligeglad med hvad du vil bruge pengene til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *