Køb Unique Flies for et succesfuldt fluefiskeri

Udvalget fra Unique Flies indeholder en bred vifte af fluer til fluefiskeri. Det er fluer af kvalitet, som er nøje udvalgt af eksperter indenfor fluebinderi og fluefiskeri i Nordeuropa. Med Unique Flies sikrer du fluer der er udvalgt i forhold til de former for fluefiskeri du vil komme ud for i Danmark eller de nærliggende lande. Det er ikke kun fluerne der her er fokus på skal være af god kvalitet, også krogene, der ligeledes har stor betydning for effektivt fluefiskeri er nøje udvalgt til formålet. Unique Flies sammensætter høj kvalitets kroge, der i størrelse og udformning er passende til den flue der er bundet på. Med Unique Flies sikrer du fluer der egner sig til fiskeri i Danmark og som du er garanteret er af den absolut højeste kvalitet.

Hvad er forskellen på fluefiskeri og fiskeri med spinner?

Der er forskelle i fluefiskeri og fiskeri med spinnere i forhold til hvilken krog der sider for enden af linen. Først og fremmest er fiskestængerne ligeledes forskellige. En fluestang er noget lettere end en spinnestang. En spinnestang skal kunne være tung nok til at kaste en kastevægt, hvilket ikke er tilfældet med en let flue på fluestangen. Det agn der anvendes på en fluestang, er forskellige fra den agn der anvendes på en spinnestang. Fluer kan være tørfluer, vådfluer og nymfer. Fluer imiterer naturens egne insekter og meget små fisk, der gerne ligger i overfladen af vandet, mens spinnere med sin vægt kommer længere under overfladen og skal imitere mindre fisk. Den store forskel i forhold til hvornår man anvender den ene form for fiskeri frem for den anden er om der er tale om stillestående vand eller rindende vand. Fluefiskeri egner sig ekstremt godt til rindende vand som eksempelvis vandløb eller åer, men kan også med snilde og teknik, anvendes i mere stillestående vand, som eksempelvis søer. Spinning anvendes gerne i stillestående vand som søer eller på kyststrækningerne.

Hvorfor skal du fiske ved teknikken fluefiskeri?

Fluefiskeri egner sig ekstremt godt til de forhold, hvor der er tale om rindende vand. Det er særligt velegnet i åer og udløb eller i søer med en smule strøm. Med fluefiskeri kan du nemmere fiske op med strømmen, da der ikke her er tale om en kastevægt, der nemt kommer til bunds i vandet. Fluekastet er mere præcist og egner sig godt til fiskeri af fisk der er følsomme overfor plask og uro. Fluen og fluekastet sikrer at der ikke opstår stor plask eller uro i vandoverfladen som kan skræmme fiskene og er derfor den perfekte imitation af de naturlige insekter som ville være fiskenes naturlige fødekilde. Det kan godt lade sig gøre at fiske med fluer på en spinnestang, dog vil kastet her ikke være lige så præcist som ved anvendelsen af en fluestang. Det er den form for fiskeri der hedder Bombarda, som er en hel videnskab i sig selv, der skal kunne mestres med snilde og teknik, for at give succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *