Karrirerådgivning og outplacement

Det kan ske på et øjeblik – fra den ene dag til den anden. Pludseligt er du opsagt, og så står du forvirret tilbage og fortsat skal få hverdagen til at løbe rundt. Det kan stresse helt utroligt meget, for hvad gør man lige i sådan en situation? Dem, der bliver hårdest ramt, er de personer, der aldrig har været ledige før, og som har arbejdet- og knoklet hele livet. Det kan være en meget stor og voldsom omvæltning.

Det kan være lige det skridt, der skal til, for at du kommer videre med din karriere

Med karriererådgivning kan du få den nødvendige hjælp, der får dig tilbage i job og videre med din karriere. Selvom det ikke er det, du har lyst til, du kan endda føle det som nedværdigende, så er det vigtigt, at du går ind til det med et positivt sind og oprejst pande. Det er nemlig din tilgang, der kommer til at definere, hvor gavnligt forløbet bliver for dig.

Lad dig ikke slå ud af din aktuelle situation

Du skal derfor ikke lade dig slå dig ud. Med outplacement har du nemlig mulighed for at takke ja til et super godt tilbud, hvor du som opsagt kan lægge en individuelt og personligt program med en rådgiver, der har til formål at få dig godt igang på arbejdsmarkedet igen. Under denne rådgivning kan du få den helt nødvendige hjælp, du måske ikke vidste, at du har brug for. Her kan du sætte fokus på dine kompetencer, få nye redskaber, netværk og muligheder samt meget mere. Der er altså en masse at hente, du kan tage med dig og bruge langt ud i fremtiden – også når du er kommet i job igen. Det kan være redskaber, du for altid får brug for i tide og utide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *