JungleMysteriet – EscapeRoom for hele familien

Hos Breakoutroom og Superevent har vi rigtig mange sjove og udfordrende escape rooms i Rødovre og København. Teamerne er helt fantastiske og rummene kommer i live imens du er derinde. I vores Rødovre lokaler har vi blandt andet JungleMystieret som er et spil hvor hele familien kan være med. Men familievenlige gåder og et gennemført jungletema baseret på den gode klassiker Jumanji. Brætspil og det hele.  Junglemysteriet – Escape Room for alle. 

Vi har billige priser, for Last Minute Tilbud kun 200 kr. per person og andre tider på ugen hvor du kan spare hele 25% på rummet. Tag familien under armen og kom og prøv vores gode Escape Room. EscapeRoom og BreakoutRoom er det vi gør os i. 

Tag på et nervepirrende eventyr! Et mystisk spil sender jer til junglen blandt vilde dyr, hvor I skal spille på et overnaturligt og ildevarslende brætspil, for at komme ud af rummet. Samarbejde og evnen til at løse gåder, vil hjælpe jer til at lave de rigtige træk på den mystiske og magiske spilleplade. Vær omhyggelige med at vælge jeres næste træk på spillepladen, og bliv sendt rundt i den vilde jungle. Spil spillet færdigt – eller bliv i den magiske jungle for evigt.
Tør I kaste med terningerne og se hvad der sker?

JungleMysteriet er et rigtigt godt begynder-rum med mange forskelligartede opgaver og en let til middel sværhedsgrad. Temaet er opbygget omkring spillet Jumanji og opgaven er, at undersøge rummet, finde skjulte spor og løse gåder for at finde frem til, hvordan brikkerne skal rykkes på spillepladen. Der er en fantastisk stemning i rummet og derfor er det yderst velegnet til f.eks. familier og andre gæster, som ikke er til uhyggelige temaer. I JungleMysteriet kan man sagtens have mindre børn med, som ved hjælp fra voksne kan være med til at løse opgaverne. Alle kan være med og det er sjovt for hele familien. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *