Hvor hurtigt kan man få en hjemmeside?

Kan man få en hjemmeside på under en uge?

 

Når man skal have en ny hjemmeside eller opdateret sin hjemmeside er et af de første spørgsmål, hvor lang tid vil det tage?

 

Som hovedregel afhænger det af størrelsen og det kan være utroligt svært at vurdere.

Mindre hjemmesider kan sagtens blot tage 2-3 dag at lave mens

 

Større hjemmesider kan tager flere uger at lave. 

 

I dag er det forholdvist let at lave en hjemmeside, fordi der findes software kaldet pagebuilders. I en pagebuilder har du tonsvis af “templates” således du ikke behøves at opfinde den dybe tallerken hver gang man laver en hjemmeside. 

Hvem kan lave en hjemmeside hurtigt?

Jonathan Gormsen laver professionelle hjemmesider til en fast lav pris. Han kan oftest lav en hjemmeside til dig på under 1 uge. Jeg vil anbefale at gøre brug af hans prisberegner, så kan du let finde frem til din pris. 

Er det muligt at få en hjemmeside på 1 dag

Ja det er muligt, men størrelsen og designet af hjemmeside vil afspejle det. Skal du blot have en side med din kontaktinformationer, så vil det blot tage få timer at få lavet. Jonathan Gormsen kan sagtens lave et hurtigt online visitkort på blot 1 dag. Ring til ham i dag på 93 98 91 81. 

Hvordan får man en hjemmeside i dag?

Tag fat i flere webudviklere og hør dem ad. Hvis du ved hvilken hjemmeside du vil have kan de give dig et tilbud og oftest en fast pris. Det er altid en god ide at tage fat i flere, så er du sikker på de får den rigtige pris. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *