Hvilke høreapparater er de bedste for dig?

Blandt markedets bedste høreapparater er Oticon Opn og Oticon Opn S. Og de har vi hos Hørebil – din mobile høreklinik.

Hørebil kommer direkte i dit hjemme. Vores audiologer udfører en professionel høretest hjemme hos dig, så du i vante og trygge omgivelser kan få lavet en høreprøve.

Bagefter kan du vælge et høreapparat Oticon med eller uden tilskud fra det offentlige.

Der er mange ting ting, der spiller ind, når vi taler om priser på Oticon høreapparater. Vi snakker eksempelvis om de følgende punkter:

Oticons Teknologi

Den avancerede teknologi i Oticons høreapparater giver dig mange fordele når de er udvalgt og indstillet i samråd med en af vores professionelle audiologer hjemme hos dig selv.

Danske kvalitetshøreapparater fra Oticon siden 1904. Drevet af ønsket om at forberede hørelsen og livet for sin kone og andre starter Hans Dermant importen af høreapparater til Danmark i 1904.

Siden da har Oticon lagt sig i selen for at levere de bedste høreapparater på markedet, hvor du i dag kan få høreapparater fra Oticon med eller uden tilskud. Oticon arbejder ud fra præmissen “Mennesker Først”, og deres produktudvikling tager således altid udgangspunkt i de mennesker som skal benytte produkterne. Dette betyder, at du får et produkt, som er gennemtestet og kvalitetssikret, inden du tager det i brug.

Er Oticons høreapparater løsningen for dig?

Book en tid hos en Hørebils kørende audiologer allerede i dag og få en vurdering af dine behov og de løsninger du har til rådighed, uanset om du kan få tilskud til dine Oticon høreapparater eller om du ønsker hel eller delvis egenbetaling.

FÅ ET GRATIS HØREAPPARAT hos Hørebil:

  • ALLE BYER I DANMARK: Book tid til et besøg når det passer dig
  • 100% GRATIS HØREPRØVE: Høreprøven varer kun 30 minutter
  • FÅ ET GRATIS HØREAPPARAT: Eller vælg førende modeller til fast lav pris

Indtast dine kontaktoplysninger samt dato på hvornår du kunne tænke dig at få besøg. Så ringer eller skriver vi tilbage til dig, hvor vi i dialog aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på tlf.: 70 34 56 98

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *