Hvad kan du forvente af at bruge et infrarødt saunatæppe?

Hvad kan du forvente af at bruge et infrarødt saunatæppe

Når du har tilsluttet enheden og indstillet din ønskede tid og temperatur (Kirsch råder dig til at sigte efter en lavere temperatur og kortere tid, hvis du er nybegynder), vil du gradvist begynde at mærke, at tæppet varmes op. Efter cirka fem minutter når du den indstillede temperatur, hvorefter du kan læne dig tilbage og slappe af i det indstillede tidsrum.

 

Da jeg testede mit eget saunatæppe – NordicHighs pro tæppe  – så jeg personligt ikke, at jeg svedte for voldsomt, og fordi tæppet varmer langsomt og støt, føltes varmen ikke ubehageligt eller for ekstrem. Med Kirschs råd i tankerne, sigtede jeg efter en lavere temperatur til mine første par brug, og indstillede enheden til 120 grader Fahrenheit i 30 minutter pr. session. Jeg var i stand til at øge tiden og temperaturen efter et par dages sammenhængende brug, hvilket til sidst varede hele den anbefalede time.

 

Fordi tæppet har velcro-sider, behøvede jeg ikke at bekymre mig om at blive fanget inde i det, og en gang havde jeg halvanden uges daglige sessioner under bælte, min M.O. var at opsætte et timelangt tv-show og bare slappe af inde i enheden, indtil min tid var forbi. Selvfølgelig var tæppet stadig varmt, da jeg var færdig med det, så jeg sørgede for, at det var kølet helt af, inden jeg rensede og opbevarede det for at undgå potentielt at beskadige teknologien.

 

Potentielle bivirkninger

Kirsch råder begyndere til at starte med en lavere temperatur omkring 120 grader og en kortere tidsramme. “Jeg ville starte førstegangsbrugere ved 10 til 15 minutter ved en lav temperatur og derefter gradvist bygge op derfra,” siger han.

 

Hvis varme udløser problemer som migræne, svimmelhed eller svimmelhed for dig, anbefaler Dr. Posina, at du holder denne ude. Derudover, hvis du har en hjertesygdom, forhøjet blodtryk eller tager blodtryksmedicin eller diuretika, skal du rådføre dig med deres læge, før du springer efter et saunatæppe. “Hvis du er helt rask og tror, ​​det kunne hjælpe, så brug det med måde,” siger hun.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *