Høvding cykelhjelm

Du skal gøre alt for at passe på dit smukke hoved – det er det eneste, du har. Og det kan ende så hurtigt galt, hvis du ikke passer på. Det kan være en stille cykeltur, hvor du vælter forkert og lander med hovedet i jorden eller kantstenen. Hvis du ved denne beskrivelse får ubehagelige billeder i hovedet, så lad disse være skræmmeeksemplet på det, du for alt i verden skal undgå – for livet kan på denne måde slutte på et splitsekund. Det sker mange gange om året, og du ønsker nødigt at være en del af statistikken.

Anvend en Høvding cykelhjelm

Hvis du er lettere forfængelig, har du sikkert ikke lyst til at anvende en almindelig cykelhjelm. Det kan være, at den ødelægger dit hår, som du måske har brugt timer på at sætte. Når du så når frem til dit bestemmelsessted, så skal du bruge endnu mere tid på at sætte det igen, så du føler dig tilpas i din egen krop.

Mange bliver også utroligt selvbevidste, når de har cykelhjelm på. Det kræver blot et enkelt kig i et spejl, og man føler, at man har verdens største klodsede hoved. Selvbevidstheden kan her ødelægge alt. Man føler, at man ser dum og åndssvag ud, og når man cykler gennem byen, bliver man nærmest flov over følelsen af alle dem, der kigger på en.

En høvding cykelhjelm er det magiske svar for dig. Med en sådan cykelhjelm kan du få en smart løsning, hvor du ikke behøver at have en cykelhjelm på hovedet, samtidig med at du er beskyttet på samme måde, hvis uheldet skulle ske.

Sådan fungerer en Høvding cykelhjelm

Topsund.dk kan du klikke ind og læse meget mere om Høvding cykelhjelmen. Det er en innovativ opfindelse, der gør op med den traditionelle og klassiske cykelhjelm.

Du klikker først og fremmest Høvding cykelhjelmen fast om din hals. Herefter tænder du den på en knap for at aktivere den. Dette angives ved en lysende pære. Hvis du skulle komme ud for et uheld, sidder cykelhjelmen og registrerer alle dine bevægelser. Hvis du pludseligt skulle tippe hovedet forover i en meget voldsom bevægelse, vil Høvdingen registrere dette, og puste en airbag op på et splitsekund, som former sig rundt om dit hoved. Når du lander, slår du altså ikke hovedet, da det er beskyttet inde bag airbaggen. Det sker så hurtigt, at man ikke når at registrere det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *