Hør lydbøger når du kører i din elbil

Elsker du at køre i din elbil, og elsker du at læse eller lytte til bøger, kan du jo med fordel vælge at slå de to ting sammen. For hvorfor ikke lytte til flere lydbøger, når du kører i din elbil? Det er en oplagt mulighed for at bruge din tid fornuftigt. I stedet for at lytte til din radio eller musik, når du kører bil, kan du jo lige så godt komme lidt videre i den spændende lydbog, du er i gang med.

Den nemme måde at læse bøger på

Der er ingen tvivl om, at den klart nemmeste og hurtigste måde at få læst flere bøger på, er ved at lytte til dem som lydbøger. På den måde skal du ikke selv sidde og kværne dig igennem side efter side. Nej, du skal bare sidde og lytte, og det kan du jo nemt gøre, samtidig med at du laver en masse andet. Om det så er at køre bil, vasker op, gør rent eller hvad det nu kan være, er jo helt op til dig. Men vi har jo alle så mange timer i bilen hver måned, så her er der rigtig god mulighed for at få lyttet til flere bøger.

Sådan sparer du på din mobildata

Hvis du syntes, at du bruger for meget data, når du lytter til lydbøger, er der her et godt tip til, hvordan du sparer på dataen, når du hører din lydbøger. I langt de fleste apps er det nemlig sådan, at du kan hente lydbøgerne ned på din mobil, så de er klar til offline brug. På den måde skal du ikke streame dine lydbøger, og dermed bruger du ikke data, når du vil lytte til dem. Det kan spare dig for en del data, hvis du har det med at lytte til mange lydbøger.

Perfekt til de lange ture

At lytte til lydbøger mens du kører bil, kan også give dig god underholdning til de lange køreture. Når du har opladt din bil med din Easee Home, kan du ellers glæde dig til at komme meget længere i din bog, når du først sætter dig bag rattet. Kører du i et par timer hver eneste dag, kan du jo hurtigt nå at komme igennem en eller flere bøger hver eneste uge. Og på de helt lange ture kan du måske endda blive færdig med en bog om dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *