Glamping – en uforglemmelig oplevelse

Glamping

Glamping bliver mere og mere udbredt i takt med at populariteten stiger og der popper flere og flere lækre glampingsteder op i Danmark.

De mange glampingsteder byder på oplevelser for hele familien og er desuden det oplagte valg til en romantisk weekendtur for to. Rigtig mange glampingsteder tilbyder nemlig wellness og spa-lignende faciliteter, hvor det er muligt at slappe helt af til lyden af fuglekvidder. 

Glamping med børn

Leder du efter et glampingophold, hvor det er muligt at tage børn med? Så kan du ligeledes finde rigtig mange gode steder i Danmark, som er yderst børnevenlige. Her er nogle pladser indrettet med fodboldbaner, legepladser og bålsteder, hvor der er rig mulighed for at lave pandekager og skumfiduser over bål – en aktivitet, som helt sikkert er et hit for alle familiens medlemmer. 

Glamping tæt på vand 

I Danmark er vi heldige, for vi har nemlig sjældent lang til hverken havet eller en lækker badesø. Dette har mange glampingsteder tænkt over i udvælgelsen af deres placering, hvorfor mange af dem er placeret tæt på vand. Dette giver mulighed for at lave et væld af aktiviteter året rundt, som at stå på SUP, surfe, snorkle, svømme eller fiske. Igen aktiviteter som hele familien kan få glæde af. 

Leder du efter inspiration til din første eller næste glampingferie? Så tvivl ej! På glampingguide kan du finde en liste over nogle af de aller lækreste glampingsteder i Danmark. På listen finder du både glampingsteder i traditionel forstand, men også som små luksus hytter eller trætopshytter. Alle steder har dog det til fælles, at de med garanti kan være med til at danne rammerne for en uforglemmelig oplevelse!

På listen finder du desuden også glampingophold som er målrettet familier eller glampingophold som mere henvender sig til en romantisk glamping ferie for kæreste parret der søger en uforglemmelig og ugeneret weekendtur. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *