Flugt til afslapning med disse fredfyldte spa-weekend-rejser i norden

Opdag de bedste spa-weekenddestinationer i Danmark, Tyskland og Sverige

 

Nogle gange er en spa-dag bare ikke nok til at slappe af og lade op. Det er her en spa-weekend kommer ind i billedet. Et weekendophold til et luksuriøst spa kan give den ultimative afslapningsoplevelse og hjælpe dig med at glemme hverdagens stress. Her er nogle af de bedste spa-weekend-destinationer i Danmark, Tyskland og Sverige.

 

Danmark: Comwell Kellers Park

 

Comwell Kellers Park er et fantastisk spa-resort beliggende på landet lige uden for Vejle. Resortet har en række luksuriøse spa-faciliteter, herunder indendørs og udendørs pools, saunaer, dampbade og et spabad. Du kan nyde en række behandlinger, herunder massage, ansigtsbehandlinger og kropsindpakninger, eller vælge en pakke, der inkluderer måltider, indkvartering og spa-behandlinger. Resortet tilbyder også en række udendørs aktiviteter, såsom vandreture og cykling, hvis du ønsker at forblive aktiv i din spa-weekend.

 

Tyskland: Brenners Park-Hotel & Spa

 

Brenners Park-Hotel & Spa i Baden-Baden er en verdenskendt spa-destination, der har tilbudt afslapning og wellness i over 150 år. Spaen byder på en række behandlinger, herunder ayurvedisk massage, varmestensterapi og zoneterapi. Du kan også nyde spaens indendørs pool, sauna og dampbad i romersk stil eller slappe af i spaens private have. Hotellet har også en Michelin-stjerne restaurant, samt en række andre spisemuligheder, for at fuldende din spa-weekend-oplevelse.

 

Sverige: Yasuragi

 

Yasuragi er et japansk-inspireret spaophold beliggende lige uden for Stockholm. Resortet tilbyder en række spa-faciliteter, herunder spabade, saunaer og dyppebassiner, samt behandlinger såsom Shiatsu-massage og ansigtsbehandlinger. Du kan også nyde spaens japanske bade og saunaer, som er modelleret efter traditionelle japanske onsens. Resortets indkvartering omfatter værelser i traditionel japansk stil, komplet med tatamimåtter og futonsenge. For den ultimative afslapningsoplevelse, prøv en af ​​Yasuragis spapakker, som inkluderer måltider, indkvartering og behandlinger.

 

Uanset hvilken spa-weekend-destination du vælger i Danmark, Tyskland eller Sverige, vil du tage afsted med en følelse af helt afslappet og forynget. Så pak dine kufferter og flygt til et af disse luksuriøse kurbade for den ultimative weekend med afslapning og wellness.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *