Fliserens – skab en ren overflade og undgå beskidte fliser med ukrudt og flisepest

Det er nemt for ukrudt at finde vejen op mellem fliserne. Mos og flisepest finder med årene hurtigt grobund til at brede sig kraftigt på terrassen. På de fliser der ofte står i skygge, dannes mos, der generer synet. Ønsker du en ren og pæn fliseterrasse, uden ukrudt, flisepest og mos eller skidt, så er hjælpen på vej.

Fliserens er rengøring af dine fliser på terrassen i haven. Med fliserens kan du fjerne både ukrudt, mos og flisepest. Efter en grundig rens, kan dine fliser med blot simple midler, imprægneres for at forebygge at fliserne hurtigt gror til igen. Det er muligt at rense dine fliser selv, men med en professionel fliserens sparer du tiden og får hjælp fra en kyndig hånd, der har de rette produkter og værktøj til rengøringen.

Få en indbydende terrasse der syner helt som ny igen

Der er ikke noget bedre end at sidde på terrassen og nyde solen og eventuelt frokosten. Der er til gengæld ikke meget fornøjelse ved at sidde på en terrasse, der er tilgroet eller med slidte fliser, der bare ser gamle og beskidte ud. Flisepest er et almindeligt forekommende på de danske terrasser og den nogle gange fugtige sommer.

Flisepest er en symbiose af alger og mos svampe, der ses på fliserne som runde plamager. Flisepest trives godt på betonfliser. Udover at algepest ikke er det kønneste syn at komme i møde når man går ud af terrassedøren, skaber det også glatte overflader. Samtidig vil algepest påvirke dine fliser og over mange år, med tiden nedbryde den solide konstruktions af flisens beton. Med en fliserens er det ikke nødvendigt med en ny terrasse. Professionelle kan med fliserens formå at få dine fliser til at se ud som nye igen. En grundig rengøring og efterfølgende imprægnering, shiner din terrasse op og skaber et indbydende areal, for både dig selv og dine gæster.

Flise imprægnering – undgå tilgroninger og frostsprængning

Uden yderligere behandling, vil der, selv efter en grundig rengøring, hurtigt igen opstår tilgroninger på dine fliser. Med en professionel fliserens, har du mulighed for efterfølgende imprægnerende behandling af dine fliser på terrassen. En imprægnering vil først og fremmest gøre, at det flotte nyrensede fliser, vil bevare det rene resultat i længere tid. Yderligere vil en flise imprægnering betyde, at tilgroninger ikke kommer igen foreløbigt.

Efterbehandlingen af din fliserens kræver både algedræber og nanobehandling, for at sikre et varigt resultat. Med den rette behandling af din terrasse og fliser, får du et resultat der kan holde flere år. Med en god efterbehandling af dine fliser, sikrer du dig også mod frostsprængninger gennem vinteren og undgår fliser der er revnede. Med professionel fliserens, giver du dig selv en tidsbesparende opgave, hvor du kan nyde en ren og pæn terrasse, uden at skulle løfte en finger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *