Find din drømmerejse

Hvor skal man rejse hen?

Er du ligesom så mange andre, helt vild med at rejse, men har svært ved at finde ud af hvor rejsen skal gå hen, så er der råd at hente. For jeg er selv træt af at rejse de samme steder hen, da verden er så stor, men det er svært at finde ud af, hvad der er noget for mig. Derfor begyndte jeg at spørge mine venner og familie ad, men de havde 100 forskellige holdninger, da de alle talte godt om de forskellige steder de havde været, men det lød bare ikke som noget for mig. Derfor begyndte jeg at søge nettet tynd, for jeg var træt af, altid at rejse på camping til Lido, nu ville jeg gerne prøve noget andet!

Sådan fandt jeg løsningen

Jeg ledte nettet rundt, søgte inspiration her og der, men vidste stadig ikke hvad der var det bedste for mig. Endte fandt jeg den perfekte drømmedestination, men så var den for dyr eller også fandt jeg noget på den anden side af jorden, men jeg ville faktisk gerne bare blive i Europa. Jeg var ved at opgive og måtte acceptere, at min ferie endnu engang skulle stå på camping. Men en dag hos min veninde til kaffe, fortalte hun mig om hendes helt fantastiske rejse, jeg spurgte hende hvordan hun fandt den og løsningen var utrolig simpel. Hun havde fundet sin rejse på hjemmesiden travelday.dk. Jeg fandt ud af, at det er en dansk hjemmeside, som netop ønsker at hjælpe sådan nogle som mig, med at finde den næste rejsedestination, uden man skal til at have fat i en masse bureauer osv.

Sådan finder travelday din ferie

Travelday har lavet en maskine, som hjælper rejsende med at finde deres næste feriedestination, ud fra deres ønsker og behov til rejsen. Hermed har de taget den viden rejsebureauerne har og gjort den digital, så man ikke behøver ringe til en masse steder nu. Ud fra mine ønsker, skal min rejse nu gå til Algarvekysten i Portugal og jeg glæder mig helt vildt. Vi har igennem siden fundet billige flybilletter og overnatningsmuligheder, samt fået alt det der er vigtigt for vores rejse. Uden at have været afsted endnu, er mine anbefalinger herfra rigtig store. Jeg kommer til at bruge Travelday fremover til mine ferier, da det er super nemt og inspirerende at finde ferier igennem dem.

At rejse er at leve

Jeg elsker at rejse og nu har jeg fået mod på at prøve endnu mere. Jeg elsker Europa, men nu overvejer jeg om min næste rejse skal gå til Asien, da jeg er tryg ved at lande et sikkert sted, når jeg bruger den gode service travelday har. Jeg glæder mig til min ferie og vil anbefale andre til at bruge siden, da den er inspirerende og nem at bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *