Få råd til ny bil – selvom du er RKI

Den gamle bil er gået i stykker, familien er blevet større, eller også er det bare ved at være tid. Du skal i hvert fald have en ny bil.  Og efter at have kigget nøje rundt omkring har du netop fundet en på tilbud, som passer lige præcis til dig. Den har alt, hvad du har brug for, og er billig i drift.

Der er bare et lille problem. Du er desværre opskrevet i RKI, og derfor ikke bare sådan tage et billån. Heldigvis er der stadig en løsning. Denskalduikkeledelængeefterdenkommernemligkunomsommeren

Sådan finder du pengene

Selvfølgelig ville det være helt perfekt, hvis du enten kunne spare pengene sammen selv. Måske kunne du godt stramme budgettet lidt ind i et par måneder og få lagt penge nok sammen til en billig bil, men den du har udkig på er jo på udsalg lige nu! Så det er bare med at slå til, imens du kan.

Måske er du heldig og kan lave en aftale hos bilforhandleren om, at du afdrager på bilkøbet med et bestemt beløb i måneden. Nogle bilforhandlere er åbne nok for, at der er nogle der står i en lidt svær situation og vil gerne være med på en aftale.

Men hvis du ikke kan få en aftale i hus, og du bare ikke lige kan se nogen anden måde at hoste med de ekstra penge, så er det faktisk muligt for dig at tage et lån.

Det er rigtigt nok, at nogle låneudbydere ikke vil låne til folk, der står i RKI. Men det er faktisk muligt at finde steder på nettet, hvor du kan få et billån trods RKI.

Så hvis bilen er gået i stykker, og det bare en helt igennem nødvendighed for dig at have bil, for at din hverdag hænger sammen, så er der heldigvis en løsning på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *