Få overskud i hverdagen på den smarte måde

Få overskud i hverdagen på den smarte måde?

Det bliver i stigende grad vigtigt at holde den perfekte levestandarden. Vi bliver konstant udsat for tips og tricks til den sunde og aktive livsstil i magasiner, blogs og ikke mindst, på de sociale medier. Fra alle sider bliver man bombarderet med billeder, der viser, hvordan man skal bo, hvilken livsstil man skal have, og hvordan man skal se ud.

Hvorfor finde den smarte måde?

Hvorfor er det vigtigt for os at finde den smarte måde at opnå god livsstil?

Den perfekte idealkrop fra modeller og andre er svær at opnå, for samtidig med at alle helst skal besidde denne, er der også en tendens til, at man skal have travlt. Det er med andre ord moderne ikke at have tid, da dette viser, at man er succesfuld.

En af problemstillingerne ved denne tendens er, at udefra ser det hele perfekt ud, men det er ikke nødvendigvis bag skærmen. Selvom der bliver signaleret overskud og perfektion, er dette langt fra altid tilfældet.

Mental overskud

Fysisk overskud giver også mental overskud. Men du skal ofte også have motivation og styrken til at hive dig op og gå i gang med at træne. Her kan du med fordel arbejde med din holistiske sundhed.

Brug vibrationerne fra krystaller der giver dig energier til at styrke dit sind, motivation og generelle styrke til at komme i gang og opnå ting. Ametyst, tigerøje og andre krystaller har hver især deres unikke energier som du kan se i udvalget af krystaller og sten hos Krystalsten.dk her.

Få overskud og energi ved at kombinerer det mentale med det fysiske og den generelle sundhed.

Få overskud i hverdagen og lev sundt

Kost og motion går hånd i hånd, når man taler om at leve sundt. Betydningen af at spise sundt er enorm, da det giver næringsstoffer til kroppen og derved forbedrer kroppens funktioner og giver beskyttelse mod sygdomme.

Den energi der kræves for at kunne udfolde sig både fysisk og mentalt stammer fra kroppens fedtdepoter. En enkelt fødevare kan ikke give kroppen de nødvendige næringsstoffer, og derfor er variation vigtigt.

Fra en bred vifte af fødevarer skal man søge den rette mængde af vitaminer, mineraler og fibre for at hjælpe med at holde kroppen i balance, da det hjælper med at holde kroppen aktiv i længere perioder af gangen.

Husk at dyrke regelmæssigt motion

En af de vigtigste ting ved motion er ikke blot, at det giver god kondition, men at det udløser den såkaldte ”humør-medicin”, endorfiner, som hjælper hjernen med at udløse positive stoffer til at føle sig bedre tilpas og kort sagt gladere. Jo mere aktiv man er, jo flere endorfiner udløser kroppen.

Det er derfor en god ide at gøre motion en del af ens hverdag, men som nævnt tidligere er der ikke altid meget tid i hverdagen. Derfor er der mange, som vælger at tage ud at løbe, da dette ikke betinger andet end træningstøj, motivation og godt vejr.

I et land som Danmark kan det sidste dog godt halte, men dette er der,som ved så mange andre ting, også råd for. Der er i dag et kæmpe udvalg af træningsmaskiner, som de fleste kan klemme ind, ikke kun i deres skarpt administrerede hverdag, men også i deres hjem med en motionsmaskine, hvor du kan opnå en komplet træning samtidig med, at man ikke er afhængig af vind og vejr.

Kost og motion giver som beskrevet et større mentalt overskud i hverdagen, og det kan derfor betale sig at komme i gang, lægge de sociale medier på hylden og få tilpasset denne sunde livsstil til ens eget liv. Det behøver ikke være svært. Man kan starte i det små med kosten, da dette er grundstenen til at klargøre kroppen til fysisk aktivitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *