En velholdt indkørsel er mere inspirerende

Det første man ser når bilen kommer kørende ind i indkørslen, er udsigten. Det giver et godt indblik i hvilken familie der bor der, hvis man er udefrakommende. Du kan på flere måder, sørge for at dine gæster føler sig velkommen til dit hjem, ved at have en ordentlig og pæn indkørsel. Gør dit hus og din indkørsel personlig. Få gode råd, til at gøre din indkørsel og dit hjem mere personligt og stilrent.

Navneskilt til postkassen

Der findes mange typer og måder man kan pynte sin ellers kedelige postkasse. En af de nyere og mere moderne metoder, er et navneskilt til postkasse. Du kender dem sikkert godt. Der findes mange typer af denne slags. Du kan finde figurer med det antal personer i er på husstanden, husnummer og navne. Både fornavne og efternavne. Design din egen postkasse stickers i den stil du bedst kan lide. Det er hurtigt, nemt og enkelt. Postkasse stickers er påsat med en klæbende folie som er slidstærk og holder i op til flere år.

Hvis der bliver familieforøgelse, kan man nemt få sat flere navne på. Dette gælder også hvis man har eller skal have et kæledyr. Det er en del af den øvrige familie. Hvis det er en hund i har eller skal have, markere i samtidig at der er hund på grunden.

Velkomst til huset

Det er pænt, når ens indkørsel og udendørs arealer er holdt ved lige. For at holde en stilren indkørsel, følger der også lidt arbejde med. Som udgangspunkt har de fleste grus eller fliser i indkørslen, dog er det en god ide at:

  • Fjerne ukrudt imellem fliserne
  • Hvis der er grus, riv gerne ukrudtet væk
  • Har du en hæk, bør den blive klippet eller trimmet
  • Er der græsarealer omkring din indkørsel bør dette blive slået
  • En opryddet indkørsel, sørger for at dine gæster trives bedre ved deres ankomst.

På denne måde vil din velkomst til dit hus allerede blive respekteret inden dine gæster kommer til hoveddøren.

Ved hoveddøren kan der stå to ens krukker på hver side af døren, men ens blomster. Det ser elegant og indbydende ud og din gæster vil føle sig velkommen.

Der er ikke lyst hele året rundt

Pynt derfor gerne din indkørsel med udendørs lamper. Disse skal kunne holde til regn, sol, sne, frost og kulde. Jo mere lys der er i indkørslen, jo mere trygge er dine gæster ved deres ankomst. Især hvis det er i vinterperioden. Hvis du har en garage eller carport, er det ikke utænkeligt at pynte den med lidt lys. Det behøver ikke at være et diskotek, blot en god belysning så man kan se noget i mørket.

Anvend gerne søde havefigurer eller anden form for havepynt, hvis du har plads til det. Det kan give en hjemlig stemning. Der findes mange forskellige typer havefigurer, så det er ikke nødvendigt at dine havenisser står fremme året rundt. Skift dem gerne sammen med årstiderne. På denne måde er indkørslen ikke ens året rundt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *