Elektriker i københavn med Døgnvagt – P. B Nordic el-service

En strømafbrydelse kan ske når som helst og uden varsel. Derfor er det vigtigt at være forberedt på en strømafbrydelse, før den sker. I dette blogindlæg vil vi diskutere ni måder, hvorpå du kan forberede dig på en strømafbrydelse. Dette omfatter både forebyggende foranstaltninger og skridt, du skal tage, hvis strømmen går. Ved at følge disse tips kan du være med til at sikre, at du og din familie er sikre og komfortable under en strømafbrydelse!

1. Hav et lager af lommelygter, stearinlys, tændstikker og lightere ved hånden. Sørg også for at have et lager af batterier.

2. Invester i en generator. Dette vil give dig mulighed for at have kontinuerlig strøm, hvis elektriciteten går ud i en længere periode.

3. Opbevar tilstrækkeligt med mad, der ikke kræver tilberedning eller køling. Dette omfatter dåsevarer, kiks, nødder og tørret frugt. Husk også masser af vand!

4. Hav din mobiloplader klar, så du kan holde den opladet, når der er strømafbrydelse. Sørg også for at have ekstra opladere til rådighed til andre enheder som f.eks. bærbare computere og tablets.

5 Tag stikket ud af stikkontakten og tv’et fra stikkontakterne for at beskytte dem mod overspænding, når der igen kommer strøm på.

6. Hav kontanter ved hånden, hvis pengeautomaterne ikke virker under en strømafbrydelse.

7. Invester i et gaskomfur eller en campingkøkken til at lave mad, hvis strømmen er ude i længere tid. Sørg for, at du også har masser af brændstof og tændstikker!

8. Hvis dit samfund oplever regelmæssige strømafbrydelser, bør du overveje at installere en nødstrømsforsyning som f.eks. et solcelleanlæg eller et batterilagringssystem.

9. Hold dig orienteret om lokale vejrforhold, og vær forberedt på at gribe ind, hvis det er nødvendigt. Ved du f.eks., hvor dine lommelygter er, så du nemt kan finde dem, hvis der er voldsomt vejr på vej.

Lav en aftale med en elektriker der tilbyder døgnvagt

Der er mange elektrikere, som tilbyder den service, at de har døgnvagt. Det er især praktisk, hvis man står med et strømsvigt uden for den normale åbningstid. Det er en god idé at lave en aftale med sådanne elektrikere, så de er til rådighed, når du har brug for dem.

Så hvis du har strømsvigt så tryk her og læs hvordan du bør forholde dig. Derefter skal du naturligvis kontakte din elektriker, hvis du ikke selv kan få gang i strømmen igen. Der er nemlig større konsekvenser forbundet med et strømsvigt, såsom at din fryser begynder at smelte over tid, og dit køleskab taber temperatur, som nogle fødevarer er særlig sensitive overfor, såsom kød.

Strømsvigt kan være farlig i værst tilfælde

I værst tilfælde kan et strømsvigt vøre ganske farligt. Det kan skyldes, at man ikke kan se i mørke, eller at der er oversvømmelse fra apparater, der var tilsluttet på det tidspunkt, hvor strømmen blev slukket. For at beskytte dig selv og din familie er det vigtigt at vide, hvad du skal gøre i en strømafbrydelsessituation. Sørg for, at alle familiemedlemmer er opmærksomme på de sikkerhedsforanstaltninger, der er nødvendige under en strømafbrydelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *