Det er ikke for sent at få isoleret dit hus

Mange forbinder isolering med opførelsen af huse, men du kan også få efterisoleret dit hus. Dette betyder altså, at huset isoleres, mens der bor folk i det, sådan at varmeregningen bliver lavere og kvaliteten af indeklimaet højere. Du behøver ikke at kigge længere end Vores Servicemand, hvis du leder efter dansk hulmursisolering eller isolering af skunk. Vi træder snart ind i vintermånederne, og selv det danske efterår kan medføre et opsving i mængden af varme, der kræves, for at dit hus kan holdes på en behagelig temperatur. Med en efterisolering kan du sikre, at dit indeklima bliver meget bedre i de kolde måneder, men det er bestemt også en fordel i de varmere, da dit hus generelt bliver mindre påvirket af klimaet, vejret og temperaturen udenfor på et hvilket som helt givent tidspunkt.

Hulmursisolering

Hulmursisolering er den mest oplagte for rigtig mange husejere. Der er mange tusinde kroner at spare, og det kan klares på én dag gennem en dygtig håndværker. Mange nye huse har allerede isolering i hulmuren, men hvis dit hus er lidt ældre, er det noget, du selv kan vælge at få lavet. Det kaldes også efterisolering, og det sikrer dig imod at bruge ekstra penge på varmeregningen, så det betaler sig selv hjem med tiden. 

Ifølge Vores Servicemand er det betalt tilbage på bare 2-5 år efter installationen, og de tilbyder selvfølgelig kvalitetssikring og slutkontrol af arbejdet, når det er udført. Muren er det største areal på huset, og derfor giver det god mening, at det er her, der er mest at hente med en isolering. De er desuden medlem af Dansk Byggeri, og de tilbyder faste priser og 15 års garanti på alt arbejde med et opfølgende tjek efter 1 år, hvis det ønskes.

Isolering af skunk

Hvis du ikke allerede ved det, er skunken det område – eller rum – der er mellem gulvet og et skråt tag. Dette kan også give anledning til varmetab og et dårligere indeklima. Vores Servicemand tilbyder efterisolering af huse, hvilket gør, at dit hus bliver så effektivt som muligt til at holde på varmen, og du kan allerede i dag gå ind på Voresservicemand.dk og læse mere – derfra kan du også bestille en tid til et gratis isoleringstjek! Vores Servicemand tilbyder mange andre services inden for have, hus og tage, og de har kun fået gode anmeldelser fra deres tidligere kunder. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *