Debitorskifte behøver ikke være besværligt

Årsagen til et debitorskifte er ofte forbundet med en masse besværlige omstændigheder i forvejen. Selve debitorskifte behøver ikke også at være besværligt. Handler det om en bolig, hvor en førhen lykkelig familie, har boet og den ene part flytter væk, kan et debitorskifte være den letteste måde at få styr på de økonomiske aspekter. Herunder kan du læse mere om debitorskifte og få hjælp til den letteste løsning på problemet.

Boligadvokaten kan hjælpe med det meste

Uanset om det er debitorskifte, eller alt muligt andet vedrørende din eller jeres bolig, så kan du altid få rådgivning og hjælp hos din boligadvokat. Her kan du læse om debitorskifte og om alle de andre muligheder der er https://nembolighandel.nu/produkt/debitorskifte/

Årsagen til et debitorskifte

Når et debitorskifte kommer på tale ligger der ofte et brud til grund. Selv om ingen forestiller sig at det vil ske for netop dem, så er skilsmisse en meget almindelig forseelse. Huset er købt og i gang med at blive betalt. To voksne og måske også børn, havde tænkt sig at bo der sammen. Ved et opbrud i familien er der ofte en part der flytter et andet sted hen og en part der bliver i huset. Her kommer debitorskifte ind i billedet. Hvis huset står i den der flyttes navn, eller hvis det står i begges navn, så er den smarteste løsning et debitorskifte.

Alt i en pakke

Hos boligadvokater kan du ofte købe en hel pakke, som omfatter alle dele af debitorskifte. I en presset situation er der ingen grund til at gøre tingene mere kompliceret. Det koster naturligvis lidt at få en boligadvokat til at klare ærterne, til gengæld slipper du for en hel masse unødvendigt bøvl.

En pakke kan se ud som denne her.

  • Indhentning af dokumenter. Boligadvokaten sørger for at indhente alle dokumenter og nødvendige udskrifter fra bank eller kreditforening. Du behøver altså ikke selv finde ud af hvilke dokumenter der skal bruges og derefter bruge en hel masse tid på at skaffe dem.
  • Dialog mellem parterne. Dialogen kan være så betændt at det ikke nytter noget at i taler med hinanden. Boligadvokaten er derfor mellemled og holder begge parter opdateret.
  • Dialog med bank og kreditforening. Dialog med bank eller kreditforening klare advokaten også. Du behøver altså ikke selv at skulle aftale et møde og forberede lange forklaringer. Alt dette overtager boligadvokaten.
  • Tinglysning af debitorskifte. Et debitorskifte skal tinglyses for at være gældende rent juridisk. Denne opgave tager boligadvokaten også for dig.
  • Fyldestgørende rådgivning, hele vejen igennem. Undervejs i hele forløbet holder advokaten dig opdateret. Har du brug for mere information, eller opstår der ændringer undervejs, så kan du bare ringe til din boligadvokat. Rådgivning og hjælp er hans speciale.

Køb og salg af bolig

Er debitorskifte ikke en mulig løsning, på grund af økonomi eller ren og skær uvilje, så kan salg af det fælles hus blive en mulighed. Boligadvokaten kan også træde til i dette tilfælde. Boligadvokaten kan hjælpe med både salg og køb af en ny bolig.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *