De rigtige cykeltasker til turen

Cykelferie er gennem de seneste år igen blevet utrolig populært. Det at komme ud under åben himmel og bare cykle afsted, er noget der tiltaler rigtig mange mennesker.

Af samme grund er udvalget af cykeltasker, i forskellig størrelse og kvalitet, vokset kraftigt de seneste år. Af samme grund kan det ofte være svært at finde det rette sæt cykeltasker til turen.

Dagstur eller cykelferie

Det er vigtigt at du gør dig klart hvor længe du skal være afsted, da en længere tur som regel kræver mere plads i taskerne, end en kortere dagstur.

Til en dagstur vil de fleste kunne klare sig med en mindre cykeltaske, f.eks til at spænde på cyklens stel eller styr. Det er vigtigt at du under turen, har nem adgang til blandt andet snacks, væske, og måske mobiltelefon eller kontanter.

 

Er der tale om en længere tur, hvor der måske også skal medbringes telt, bivuak eller lignende, skal der som regel bruges noget mere plads.

Her vil et sæt større sidetasker til montering på for eksempel cyklens bagagebærer, ofte være at foretrække. Der kan så efter behov suppleres med for eksempel en styrtaske, eller en mindre taske til fastgørelse på cyklens overrør

Du får hvad du betaler for

Som med så mange andre ting, hænger pris og kvalitet ofte også sammen når det kommer til cykeltasker. Finder du f.eks et par cykeltasker til kr. 199,- som kan holde til alt, og beskrives som 100% vandtætte, bliver du med stor sandsynlighed skuffet. 

 

Det kan altså godt betale sig at købe cykeltasker i en ordentlig kvalitet, så undgår du at stå halvvejs med vådt tøj, og en taske som er gået op i syningerne.

Du skal regne med at du skal ofre mindst 6-800 kr. for et sæt gode cykeltasker, som er vandtætte, og som kan holde til det slid som er uundgåeligt under en cykelferie, som ofte indeholder al slags vejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *