Bliv instruktør på lumant.dk og del din viden med Danmark

Lumant.dk er en online platform, hvor du kan blive instruktør og tilbyde dine kurser til studerende fra hele Danmark. Det er nemt at komme i gang, og du kan vælge at undervise i lige præcis de emner, du brænder for.

Som instruktør på lumant.dk har du mulighed for at nå ud til et stort publikum og dele din viden med andre. Du kan oprette dine egne kurser og vælge, hvordan du vil strukturere dem. Du kan vælge at lave videolektioner, skrive artikler eller tilbyde live webinars. Det er helt op til dig.

Derudover har du også mulighed for at tjene penge på dine kurser. Når du opretter et kursus, vælger du selv prisen, og du får en andel af indtægterne for hvert kursus, der bliver solgt.

Hvis du gerne vil blive instruktør på lumant.dk, skal du først oprette en instruktørkonto. Dette gør du ved at gå ind på hjemmesiden og klikke på “Bliv instruktør”. Derefter vil du blive bedt om at oprette en profil og vælge dine emner. Når du har oprettet din profil, kan du begynde at oprette dine kurser.

Det er en god idé at tænke over, hvilke emner du vil undervise i, inden du opretter dine kurser. Det kan være en god idé at starte med et emne, du allerede har en del viden om, så du kan dele din viden med andre på en professionel måde.

Når du har oprettet dine kurser, kan du begynde at markedsføre dem. Du kan f.eks. dele links til dine kurser på sociale medier eller ved at sende emails til potentielle studerende. Du kan også vælge at tilbyde rabatter eller gratis prøvelektioner for at få studerende til at tilmelde sig dine kurser.

Alt i alt er lumant.dk en fantastisk mulighed for dig, der gerne vil dele din viden med andre og tjene penge på det. Hvis du har en passion for et emne og vil være selvstændig instruktør, så er lumant.dk det perfekte sted for dig. Opret din instruktørkonto i dag og kom igang!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *