Behandling af sportsskader hos massør i Nordsjælland

Hvis du dyrker sport på professionelt eller amatørniveau, vil du utvivlsomt opleve at få skader og lidelser i løbet af din karriere. Atleter inden for alle discipliner kan få skader på led, muskler, sener eller ledbånd.

Overtræning, manglende smidighed, sjusket opvarmning eller forkert brug af kroppen kan alle være årsag til skader. Og hvis du er blevet skadet, er du nødt til at sænke din træning, mens din krop reparerer sig og skaden heler.

Men vidste du, at du faktisk kan forebygge skader samt fremskynde helingen af sportsrelaterede skader ved hjælp af regelmæssig massage?

Forebyg skader med regelmæssig sportsmassage

Alle atleter og andre sportsudøvere bør få massage i ny og næ som en del af deres regelmæssige træningsrutine. Massage fremmer blodcirkulationen, hvilket bidrager til at forbedre blodgennemstrømningen i musklerne. Som følge heraf får led, sener og ledbånd mere blod – hvilket betyder mere ilt og flere næringsstoffer – samt stærkere knogler, der er mere holdbare.

Massage hjælper også kroppens bevægelsesområde, så den bliver mere eftergivelig og kan modstå større belastninger. Massage kan også hjælpe din krop med at komme sig og heles efter en skade, så du hurtigere kan vende tilbage til træningen.

Hvornår skal man gå til en massør for behandling af sportsskader?

Hvis du er skadet, er det vigtigt, at du først går til en læge eller fysioterapeut for at sikre, at skaden bliver diagnosticeret og behandlet korrekt. Hvis du har fået grønt lys, kan du bestille en tid hos en kvalificeret massør.

Vælg en fast massør, og få mere ud af din massage

Hvis du vil have mest muligt ud af din regelmæssige massage, er det vigtigt at hyre en regelmæssig massør. Når en velkendt person udfører behandlingen i kendte omgivelser, vænner din krop sig hurtigere til den. Samtidig lærer massøren din krop og dine begrænsninger at kende, så han eller hun bedre kan tage fat på eventuelle problemer, der kan forårsage ubehag.

Hvis du leder efter en dygtig og erfaren massør i Nordsjælland, kan du med fordel kigge forbi sagamassage.dk i Lyngby og booke en tid allerede i dag.

5 thoughts on “Behandling af sportsskader hos massør i Nordsjælland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *