Alarm uden abonnement – Fordele og ulemper

Mange danskere betaler i dag, flere penge en nødvendigt for alarmer i hjemmet, men der findes sikre og billige løsninger, som du kan føle dig lige så tryg over. Vi vil her gennemgå fordelen ved at anskaffe sig en alarm uden abonnement.

Et alarmsystem, er uden tvivl en vigtigt at have i hjemmet, for at være beskyttet mod tyveri, men desværre betaler mange, ofte for meget for, da de ikke er blevet informeret om andre muligheder på markedet.

Et moderne alarmsystem er designet til at advare, hvis ubudne gæster skulle bryde ind i hjemmet.
Dette er oftest investeringen værd, da et professionelt alarmsystem hjælper med at holde ubudne gæster ude af hjemmet. Men selvom dit system kan være præcis ligeså effektivt som din nabos, kan du risikere at betale en langt højere pris.

Få mulighed for at skræddersy din helt egen alarmløsning og få lige præcis hvad du betaler for.

Der behøver ikke investere i et abonnement til dit alarmsystem, hvor der bliver brugt mange penge hver måned. Desværre er dette tilfældet i mange alarmfirmaer, hvor kunderne er nødsaget til at have et abonnement. Med en alarm uden abonnement fra SD Teknik ejer du dit system fra dag 1. hvilket resultere i at du har fuldkontrol over systemet.

Hertil følger der en app, så du ikke behøver en kontrolcentral. På din telefon er det netop muligt at overvåge det hele. Du har stadig mulighed for en kontrolcentral, da SD Teknik altid tilgodeser alle kunders behov alt efter ønske.

Det koster 179 kroner pr. måned, hvis du dog ønsker at have et abonnement til Securitas kontrolcentral, hvilket stadig er langt billigere sammenlignet med andre alarmfirmaer. Du kan stadig selv bestemme om du ønsker månedlig betaling.

En app tilknyttet dit alarm system gør det også muligt selv at fejlfinde, da appen fortæller dig, hvad der er galt med alarmen. Det er muligt for dig at klare stort set det hele selv, fremfor at betale en alarmfirma for at ordne det.

Hos SD Teknik er det muligt at bestille et alarmsystem, uden det kræver professionel hjælp. På SD Teknik webshoppen kan kunder fra hele Danmark bestille alarmsystem, der er færdigprogrammeret og klar til installering. Det er muligt at vælge mellem pakker, og skræddersy et alarmsystem efter dit behov. Når du modtager systemet skal du blot logge ind på systemets app, og sætte det op. Du bliver vejledt, så det er nemt at klare selv. Boksen er placeret på en fod og skal placeres ved routeren.

Med denne løsning får du et system der ved modtagelse er helt klar til opsætning. Mange har hverken tid eller den store forstand på kodning af alarmsystemet selv, hvilket du helt undgår med en løsning som denne. Alt er skræddersyet hvilket gør det nemt og hurtigt at bestille tyverialarm online og sætte den op, på relativt kort tid. Hvis du ikke har et ønske om at montere alarmsystemet selv, er det også muligt at bestille professionel hjælp fra SD Teknik, til at montere og installere systemet i dit hjem. Her bliver hele din bolig gennemgået og alt bliver sat op fra bunden af.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *