Aktiviteter i nærheden af Skovshoved Hotel

Hvis du har planer om at tage turen lidt nord for København til det hyggelige Skovshoved Hotel, er der mange ting at fordrive tiden med, hvad enten du skal opholde dig på hotellet i en weekend eller en uge.

Området nord for København er nemlig placeret fremragende i forhold til, hvad der rør på sig, og det er forholdsvis let at komme til og fra.

I denne artikel vil vi give dig en guide til, hvilkeaktiviteter du kan give dig til, hvis du enten er alene eller med familien påtur til Skovshoved Hotel, og har lyst til at komme på opdagelse, så se mere her.

Tag på Bakken

Forlystelsesparken Bakken er nærmest kun en spytklat væk fra hotellet, og det er dermed muligt både at tage en kort køretur med bil eller det offentlige, eller begive dig ud på en lille gåtur. Bakken er placeret 2.7 km. Fra Skovshoved Hotel, og dermed er det altså indenfor en overskuelig rækkevidde.

Det tager små seks minutter i bil, mens en gåtur vil tage lidt under en halv time.

Bakken er verdens ældste eksisterende forlystelsespark, som indeholder 33 kørende forlystelser samt en friluftsscene. Bakken er også hjemsted for Cirkusrevyen, så er der masser af underholdning til både store og små.

Charlottenlund Travbane

Det kan være noget af en oplevelse at besøge en af de danske travbaner, og en af de mest kendte ligger i nærheden af Skovshoved Hotel.

Charlottenlund Travbane ligger sølle 1.3 km fra Skovshoved hotel, og det tager blot 3 minutter at tilbagelægge turen i bil. På travbanen er der muligt for hele familien at få en oplevelse, hvor der både kan kigges på de konkurrencedygtige heste, men det er også muligt at nyde lækre forfriskninger eller komme helt til på de firbenede dyr.

Er man spillelysten, så er det også muligt at spille på udfaldet af løbene via en af de opstillede dantoto-automater på pladsen.

Experimentarium

Experimentarium er Danmarks store ”science center” og der er underholdning for folk i alle aldre og alle størrelser. Der er til mange timers fornøjelser, og man kan tilmed blive klogere, mens man leger sig til det. Man kan udfordre sig selv eller sine familiemedlemmer i fysiske og mentale udfordringer, og så kan man gå på opdagelse i de interessante udstillinger.

Experimentarium ligger 3.7 km. fra Skovshoved Hotel, så er det inden for en overkommelig rækkevidde uanset om man skulle være i bil, på cykel eller gåben.

Har du lyst til at besøge et af de overstående steder, men det kniber lidt med pengene, hvor du kan få hjælp til økonomien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *