Aflivning af vores hund

Lad dyrlægen aflive din hund

Så kort kan det siges, der er nogen regler omkring aflivning af hunde og de bør hel klart følges. Hvis du bruger en dyrlæge til at sikre hunden får den hel rette behandling er du sikker på at din hund kommer godt afsted til den anden side. 

Koster det penge

Som alt andet her i verden koster det penge at få aflivet din hund. Desuden er det din garanti for at dit kæledyr igennem mange år får den helt rigtige afsted og du og din familie kan få sagt farvel på en værdig måde. Det kan nemlig være svært nok at sige farvel i sig selv og en aflivning af hund er absolut ikke noget man har lyst til særlig mange gange i livet.

Kan det gøres i hele landet

Generalt er aflivning af hund noget de fleste dyrlæger kan håndtere. De kan desuden rådgive dig og vejlede dig i hvornår det også er korrekt at aflive din hund. Man gør ikke altid hunden en tjeneste ved at lade den leve ekstra længe, det skal være rart at leve og hvis hunden f.eks er syg kan den sidste tid være smertefuld for hunden.

Forred dig altid inden du køber hund

Når man er igennem en proces med at aflive en hund så ved man hvor vigtigt det er at forberede sig inden man køber en hund. Nogen mennesker tænker for meget for fordelene når de får en hund men man skal også huske bagsiden af medaljen ved at få sig en hund. Den skal passe hver dag, den skal luftes hver dag og den skal socialiseres og den skal have omsorg mad og masser af kærlighed. 

Desuden kræver det en del planlægning, hvem skal passe hunden ved ferie og hvem skal passe hunden når du ikke kan komme hjem til tiden fra arbejde.

Alt det bør klart være i overvejelserne før du får en hund.

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *