Fordele ved klinkegulve

Dette indhold er sponsoreret

Går du i overvejelser om et nyt renoverings– eller byggeprojekt, der involverer et nyt gulv, så er du måske allerede stødt på de mange fordele, der er ved klinkegulv. Klinker er meget nemme at rengøre, der skal enormt meget til før de går i stykker, de holder længe, og der er utroligt mange klinker at vælge imellem. De kan både anvendes på væggen og på gulvet, så der er gode muligheder for at finde dit eget personlige udtryk. Det er desuden næsten umuligt ikke at finde klinker, der passer til de flestes smag og behag. Klinker kan også bruges stort set overalt, selvom det er en god ide at overveje ting som akustik og temperatur. Et klinkegulv er nemlig hårdt, så trin vil høres tydeligt, og klinker kan også føles kolde uden gulvvarme.

Spanske klinker af høj kvalitet

En af de allerstørste fordele ved klinker er utvivlsomt, at der er så mange muligheder at vælge imellem. Online finder du spanske fliser, der er direkte importeret fra Spanien og af meget høj kvalitet. De fås i vidt forskelligt udseende og design, så der vil med garanti være klinker, der passer ind i det du står og mangler. Klinke-huset tilbyder netop det og består af et ungt team med mange års erfaring i byggebranchen, og deres mission har været at skabe et alternativ til de mere traditionelle løsninger med klinker. Du vil nemlig hurtigt opdage, at de spanske klinker ikke ligner de klinker, du måske kender fra huse i Danmark, bl.a. fordi de er lavet under andre forhold. De består af teknisk porcelæn og er et keramisk produkt, der fremstilles med hjælp fra både avanceret og innovativ teknologi. Måske tænker du, at klinker kun passer ind i badeværelset eller entréen, men du vil hurtigt opdage, at de smukke spanske klinker sagtens kan passe ind i husets øvrige rum. Det er dejligt nemt og bekvemt at se udvalget på hjemmesiden, og du kan selvfølgelig altid kontakte Klinke-huset, hvis du har opklarende spørgsmål.

Shop når det passer dig

Du kan som nævnt se det store udvalg af klinker på Klinke-husets egen hjemmeside. Udover de åbningstider, der er angivet på hjemmesiden, er man desuden altid velkommen til at kontakte Klinke-huset, som gerne åbner deres flotte showroom i Kolding efter aftale. Udover de mange smukke klinker, er Klinke-huset også forhandler af det danske mærke Cassøe, som producerer tilbehør til bad, garderobe og entre.

1 thought on “Fordele ved klinkegulve

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *