5 måder at fejre sin runde fødselsdag på

Man fylder kun rundt én gang hvert tiende år, og derfor skal man selvfølgelig fejre det med manér, når man nu engang rammer et nyt, rundt tal. Skal du snart fejre rund fødselsdag for dig selv, en ven eller et familiemedlem, så finder du her nogle gode idéer til, hvordan man kan gøre det.

Hold en fed fest

En af de mest populære måder at fejre rund fødselsdag på, er ved at holde en fed fest. Sæt et lysshow op, få fat i nogle gode højtalere og en perfekt playliste, køb gode snacks, masser af drikkevarer og isterninger og knust is fra istilfest.dk og så er den i hus. Så skal der bare inviteres en masse mennesker, som vil være med til at sætte gang i en fed fest. Læg op til at der skal holdes fest ved allerede at skrive det i invitationen, så folk ankommer og er fuldstændig opsat på at fejre din runde fødselsdag med et brag af en fest.

Inviter venner og familien ud at spise

Hvis man ikke er til den helt store runde fødselsdagsfest, så er et godt og mere stille og roligt alternativ at tage ud at spise. Inviter familie og venner på en hyggelig aften i byen på din yndlingsrestaurant og spis noget rigtig lækkert mad, mens I er sammen om at fejre endnu 10 år på bagen. Det er ikke så tit, man har muligheden for at invitere hele familien og sine venner ud at spise, så en rund fødselsdag er den perfekte anledning til at nyde noget god mad sammen. Skal der ske lidt mere, kan man eventuelt lave en sjov aktivitet før maden eller tage videre i byen bagefter.

Hyggelig familiekomsammen

En rund fødselsdag lægger op til, at man gør noget særligt ud af at fejre sig selv, og mens nogen vælger at invitere hele sin omgangskreds, foretrækker andre at nøjes med at invitere familien til en hyggelig aften derhjemme. Det er rigtig hyggeligt at bruge sin runde fødselsdag sammen med hele sin familie, og det er en måde at fejre fødselsdag på, som vil være til stor glæde for den familieorienterede fødselar. Til en familiekomsammen kan man være derhjemme, spise noget god mad og bare nyde hinandens selskab. Vil man gøre lidt mere ud af det, kan man tage i sommerhus eller på en anden måde ud af huset, så fødselsdagen skiller sig tydeligt ud fra dem, man har holdt de sidste ni år.

Cocktailparty

Man kan holde en fed og vild fest for alle sine venner, eller man kan holde et cocktailparty, der hælder til at være lidt mere formel og nede på jorden men slet ikke kedelig. Lej en bar med en professionel bartender hos cocktailkursus.dk, og så er det bare med at invitere gæsterne til en fin men superhyggelig aften, der byder på lækre cocktails og godt selskab. Det er en rigtig god måde at holde rund fødselsdag på, hvis man ikke er til det med at drikke sig fra sans og samling, men stadig godt vil have, at det bliver festligt og varer til langt ud på natten.

Tag ud at rejse

Det er næsten en selvfølge, at man skal fejre sin runde fødselsdag med manér, og hvis man holder en fest eller inviterer hele familien i sommerhus eller ud at spise, kommer man uden tvivl til at brænde nogle penge af. Man kan også vælge at lade helt være med at bruge penge på fest og farver og i stedet tage ud at rejse. Så får man rigtig meget for pengene, og man får ovenikøbet også nogle fede oplevelser med i bagagen. Og bedst af alt så føles det næsten som om, ens fødselsdag varer en hel uge eller mere alt efter hvor lang tid, man rejser. Der findes rigtig mange steder i verden, der er fede at tage til for at holde sin fødselsdag – hvad end man har en drøm om at leve livet på et luksushotel ud til en lækker badestrand, eller om man har mere lyst til at gå på opdagelse i en storby eller måske se noget flot natur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *