5 måder at få andre til at linke til dine artikler

Når du skriver en artikel til dit website og du gerne vil have, at andre også skal linke til den, så er der nogle ting, du kan gøre for at forbedre dine chancer. Det handler om både at skrive en god artikel og om at gøre noget for at få andre til at se den. Her får du 5 gode råd til, hvordan du kan få andre til at linke til dine artikler:

  • Skriv en god artikel

Det er selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at du skriver en god artikel, hvis du gerne vil have, at andre skal linke til den. Sørg derfor for at skrive en artikel, der er interessant, velskrevet og relevant for dit emne.

  • Find de rigtige blogs og hjemmesider

Hvis du vil have, at andre skal linke til din artikel, så skal du finde de blogs og hjemmesider, der passer til din artikel. Find de blogs og hjemmesider, der har skrevet om det samme emne som dig, og kontakt dem for at høre om de er interesseret i at linke til din artikel.

  • Lav en god titel

En god titel er en afgørende faktor for, om andre vil linke til din artikel. Sørg derfor for at lave en god titel, der giver et godt indtryk af, hvad din artikel handler om, og som fanger læserens opmærksomhed

  • Promovér din artikel

Når du har skrevet en artikel, så skal du også selv promovere den, hvis du gerne vil have, at andre skal se den og linke til den. Du kan promovere din artikel ved at dele den på sociale medier, sende den til relevante bloggere og hjemmesider eller ved at lægge den ud på dit eget website.

  • Gør din artikel let at finde

Hvis du vil have, at andre skal finde og linke til din artikel, så skal du gøre den let at finde. Sørg derfor for at bruge gode SEO-metoder, så din artikel dukker op, når man søger på Google. Du kan her gratis publicere dine link artikler. Dermed skal du ikke ud og finde de andre sider, der skal linke til din artikel.

Konklusion

Det kan være svært at få andre til at linke til ens artikler, men det er dog muligt. Brug disse fem gode råd for at forbedre dine chancer for at få andre til at linke til din artikel.

1 thought on “5 måder at få andre til at linke til dine artikler

  1. Virkelig godt indlæg! Jeg er helt enig i, at det er afgørende at skrive en god artikel, hvis man gerne vil have, at andre skal linke til den. Og det er også rigtigt, at man skal gøre noget for at få andre til at se den – man kan ikke bare lægge den ud på sit website og håbe på, at folk finder den.

    Jeg vil anbefale, at man tager et kig på denne hjemmeside, hvis man vil læse mere om SEO: https://projectalphaone.dk/7-tips-til-at-skrive-det-perfekte-blogindlaeg/ . Her kan man læse om, hvordan man kan forbedre sin artikels placering på Google, så man får flere læsere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *