5 grunde til at vælge en personlig træner

Måske du har hørt om konceptet personlig træning før, men bare affærdiget det som værende for useriøst eller unødvendigt. Måske har du endda overvejet at gøre brug af det, men aldrig fået gjort noget ved tanken. Men en personlig træner kan altså gøre en kæmpe forskel for ens træning og træningsmentalitet. Listen af fordele forbundet med at have en professionel træner er utrolig lang, men her er samlet 5 af de bedste grunde til at gøre brug af det:

  1. Mere motivation
  2. Få hjælp til at lave øvelserne korrekt af en professionel
  3. Hurtigere resultater
  4. Fokus på dig
  5. Livsstilsændring

Mere motivation

Det er altid lidt lettere at komme afsted til træning, når man ved, der står en og venter. På den her måde er det ikke kun dig selv, du skuffer ved ikke at tage afsted, men også en anden person. Derudover stiger motivationen også, når man ved, det er et seriøst projekt, som med sikkerhed vil give en de resultater, man ønsker.

Professionel hjælp til udførelse af øvelserne

Næsten alle vil have prøvet af få en form for skade i forbindelse med deres træning. Om det så bare er en forstrækning eller noget værre, gør det stadig ondt og forhindrer en i at træne videre. At have en professionel til at hjælpe med at udføre træningsøvelserne korrekt kan derfor gøre underværker. Med personlig træning er det slut med lave øvelserne forkert og pådrage sig skader.

Hurtigere resultater

Med personlig træninger man sikker på, at programmet er ideelt, og at tiden brugt i fitness rent faktisk er umagen værd. Når først man er ordenligt i gang med et godt program, vil det ikke tage lang tid, før man kan mærke en forskel – efter bare et par dage vil man føle sig friskere, og ikke lang tid efter vil resultaterne også kunne ses på kroppen.

Fokus på dig

En af de største fordele ved personlig træning er, man har trænerens fulde opmærksomhed. Man skal altså ikke nøjes med en smule opmærksomhed hvert kvarter, ligesom man skal ved for eksempel holdtræning. Herudover er det, som ordet ligger op til, mere personligt. Forstået på den måde, at man altid kan forvente og spørge om hjælp med det samme, i stedet for at skulle vente på det bliver ens tur.

Livsstilsændring

Med fokus på alle førnævnte grunde peger de alle den samme retning. Når man har mere motivation, professionel hjælp, får hurtige resultater og bliver fokuseret på, vil det automatisk føre til en livsstilsændring. Det betyder, at når man er færdig med forløbet, vil man selv med lethed kunne fortsætte den gode stil. Personlig træninger derfor et perfekt skub mod den livsstil man ønsker – for når man først er i gang, er det svært at stoppe igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *