3 tips til et sundt parforhold

Parforholdet er en kunst, og den er ikke altid smuk og ikke altid let. Men som regel er kærligheden det hele værd, og heldigvis er der hjælp at hente for at gøre parforholdet lidt nemmere at håndtere.

 

Man skal tage hånd om kærligheden, hvis man vil have den til at blomstre. Det kræver faktisk en del, ikke mindst at man er bevidst om sine egne mønstre og tager ansvar for dem. Her er et par tips til et sundt parforhold.

1. Lad være med at prøve at ændre på den anden

Alt for mange af os går ind i parforhold med intentioner om at ændre på den anden. For hvis bare han eller hun var lidt mere på den ene eller den anden måde, ville det være lidt nemmere for os at være glade i forholdet, ikke?

 

Det er imidlertid sjældent en god idé at prøve at ændre den anden. I stedet kan du øve dig i at elske ubetinget og lade personen være, som han eller hun nu er. I sidste ende er den eneste, du kan ændre på, dig selv – så hvad kan du ændre på i dit eget liv, der vil give dig mere glæde?

2. Bliv på din egen banehalvdel

Det kan næsten ikke undgås, at man ind imellem kommer op at toppes i et parforhold. Man kan ikke være enige om alt, og det skal man heller ikke. Faktisk kan der være meget udviklingspotentiale i dagligdagens små konflikter, og de behøver slet ikke blive til store skænderier.

 

Du kan holde dem nede på et rimeligt niveau ved at blive på din egen banehalvdel. Lad din partner have sin mening og udtrykke den uden at forsøge at få ham eller hende til at tie eller ændre mening. 

 

Vær opmærksom på hvilke tanker og følelser, det vækker i dig, at I ikke er enige. Måske bliver du vred, ked af det, frustreret? Prøv at give plads til følelserne og være nysgerrig på dem i stedet for at skubbe dem væk. På den måde bliver det nemmere ikke at reagere og lade det gå ud over din partner, og måske opdager du, at følelserne vil fortælle dig noget væsentligt.

3. Giv en massage og få meget mere igen

Parforhold handler både om at kunne give og tage. Jo mere, du giver, jo mere får du som oftest også igen. Så hvorfor ikke give din partner en dejlig massage, der kan øge intimiteten i jeres forhold? Prøv at se om du også kan nyde partnerens nydelse – på den måde bliver det endnu skønnere at give!

Hvis du ikke har en partner, skal du selvfølgelig ikke snydes for en god massage. Du finder masser af gode tilbud på blandt andet thai massage rundt omkring i byen. Eksempelvis kan du booke thai massage Vesterbro, Østerbro eller måske Amager, alt afhængigt af hvor du befinder dig henne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *