3 tips til billig, men effektiv boligindretning

Når vi flytter hjemmefra, står vi foran et langt liv som lejere eller ejere af egen bolig. For de fleste af os er det sådan det er,indtil vi skal herfra igen. Og for mange er det også en af de helt store glæder ved at være voksen og selvstændig, at man selv kan styre sine boligforhold.

Det er fantastisk at have den frihed det er at have sit eget hjem. Frihed til at rode, frihed til at larm, frihed til at gå nøgen rundt,frihed til at spise på alle tidspunkter af døgnet – og ikke mindst frihed til at indrette efter ens egen smag.

Indretning er kernen i et hjem

Og ikke mindst indretningen er for rigtigt mange noget af det, som virkelig betyder meget. De bruger indretningen som en metode til at føle sig hjemme og til at sætte deres personlige præg på det sted, de er flyttet til.

Men indretning er ikke altid så nemt at få til at spille –særligt ikke, hvis man er ny i boligverdenen og måske ikke har så mange penge at rutte med. Så har man måske ikke råd til alle de dyre designermøbler – men langt mindre kan også gøre det. Her kommer 3 tips til, hvordan du kan indrette billigt men effektfuldt.

Dæk væggene med posters og plakater

Der er få ting, som er så kedelige som bare vægge. Væggene udgør et ganske stort areal af dit hjem, og der er ingen grund til ikke at udnytte dem.

Du behøver ikke rende ud og investere i en masse dyremalerier. Posters og plakater kan nemlig sagtens gøre tricket ganske fint for dig. Denne type af vægdekoration er langt billigere, men stadig flotte at se på – og så er de nemmere at skifte ud, hvis de skulle blive kedelige.

Find de særlige ting i genbrug

Genbrugsbutikker kan være en rigtig god løsning for dig, som elsker at indrette, men som har et stramt budget. Her kan du nemlig finde fine,unikke og anderledes ting til næsten ingen penge.

Det er ikke alt, du bør købe i genbrug. Tit er det en god idé at købe de større møbler fra nye af, idet de så holder bedre. Men smådekorative ting og nips er perfekte at finde brugte, for her har de både noget historie og koster langt mindre.

Dekorer din entré med fine knager

Knager virker måske som en meget lille parentes i det store billede, når det kommer til indretning. Og det er de som sådan også, men knagerne i din entré eller din gang er et symbol på, hvordan du kan komme rigtig langt med fine små detaljer. Flotte eller sjove knager kan nemlig lyse et ellers kedeligt rum utrolig meget op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *